DatingFair

30 apr

Het lifestyle event DatingFair staat voor 'het complete daten voor echte mensen voor echte matches'.

DatingFair biedt alle aspecten aan die een rol spelen rondom daten. Producten om jezelf aantrekkelijker te maken, zoals modieuze kleding, sexy lingerie, mooie sieraden, cosmetica, een nieuwe geur, een nieuw kapsel, extensions, mooie tassen en noem maar op. En ook diensten om je persoonlijkheid aantrekkelijker te maken, zodat je meer ontspannen kunt zijn, dichter bij jezelf kan komen, meer in balans komt of beter wordt in iemand aanspreken of versieren.

Bij het aanbod horen ook spirituele adviezen. En als je bijvoorbeeld meer wilt weten over Polyamorie dan kan dat. Of als je wilt kijken of je matcht met je date kan dat ook! Er is een breed aanbod.

Bij het complete daten horen ook workshops en presentaties. De hele dag door zijn er in verschillende zalen interessante workshops en presentaties.

We verwachten vele mannen en vrouwen die openstaan voor contact. Die ook komen om iemand face-to-face te ontmoeten en daarom zijn datingactiviteiten prominent aanwezig in verschillende vormen, zodat er altijd een vorm is die bij jou past. Een van de activiteiten is Speed&Daten om iemand te kunnen ontmoeten waarmee het klikt, en dat de hele dag door! Een andere optie is Mix&Match waarbij wij je op een speelse manier begeleiden om jouw match te vinden. Spreekt Lounge&Talk je meer aan? Een spontane, ontspannen en gezellige ontmoeting in een meeting lounge? Wat dacht je van Dance&Date? Een Tango, Salsa of Bachata workshop waarbij de focus ligt op verbinding. Of je kiest gewoon voor Dating&Point en ga je naar een van onze locaties waar de mensen die contact willen leggen met anderen elkaar kunnen vinden en ontmoeten.

Is dit de plek voor de man of de vrouw van jouw dromen? Aan ons zal het niet liggen. Zet de stap en creëer je eigen kansen!

Wil je meer weten over DatingFair? Klik dan hier..

Terug naar het nieuwsoverzicht

LoveFair
content
content
content
content
Het gebruik van LoveFair is 100% gratis!
Voor deze functie dien je ingelogd te zijn!

Meld je nu aan en maak gratis gebruik van LoveFair.